Over Elske

Elske Struiksma is professioneel kinder- en jongerencoach en woont met haar gezin in Apeldoorn. Sinds 2014 is Elske gestart met de professionele begeleiding van kinderen en jongeren. Ze verruilde de zakelijke bancaire wereld voor het leven als zelfstandig ondernemer en opende haar eigen praktijk. Op deze manier kon ze haar zorgzaamheid, ruime kennis en haar sociale vaardigheden met focus toepassen op het werken met kinderen en jongeren. Werken met en voor deze doelgroep is wat Elske het liefste doet. In de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden binnen de praktijk bemerk je de bevlogenheid van Elske en haar enorme inzet om haar cliënt te helpen. Als je dit combineert met de kennis die Elske heeft opgedaan en de resultaten die er geboekt worden blijkt duidelijk dat Elske inmiddels tot professioneel kinder- en jongerencoach is uitgegroeid.

Samen sta je sterk

Elske staat bekend als een eerlijke, duidelijke en toegankelijke persoonlijkheid. Daarnaast legt Elske makkelijk contact met kinderen en jongeren. De communicatie met bevoegde betrokkenen is helder. Om bestaande vaardigheden van kinderen en jongeren goed te laten ontwikkelen is een vertrouwelijke en duidelijke samenwerking vereist. Ook om te leren hoe en wanneer deze vaardigheden kunnen worden ingezet. Praktijk Sterk werkt in overleg met het kind, de jongere en de bevoegde betrokkenen een realistisch ondersteuningsplan uit. Met het kind, de jongere en de andere betrokkenen werkt Elske aan het bereiken van de doelstellingen van het plan.

Kennismaken?

Als je graag met Elske kennis wil maken is dit uiteraard mogelijk. De contactinformatie staat op deze website. Mocht ze niet direct opnemen kan het natuurlijk zo zijn dat er op dat moment afspraken gepland zijn. Laat gerust een bericht achter of stuur een e-mail. Elske zal dan snel contact opnemen.

Is er iets wat ik doen kan? Dat wat je nodig hebt zou ik graag voor je zijn.